Kirja kotiin omistuskirjoituksella

Tilaa itsellesi Anneli Kannon teokset omistuskirjoituksella

Anneli Kanto - Rottien pyhimys

Maksutiedot tulevat antamaanne sähköpostiin.

30€ sis. postituksen

Vereväkielinen romaani Hattulan Pyhän Ristin kirkon maalaamisesta 1500-luvulla

Keitä olivat maalarit, jotka koristivat Suomen keskiaikaisia kirkkoja pyhimysten ja Raamatun kertomusten kuvin? Miten he maalasivat, mitä he tavoittelivat, mitä ajattelivat?

Hattulan kirkon maalaaminen on valtava urakka. Jotta työ valmistuisi ajoissa, maalareiden on pakko pestata ryhmäänsä omituisena pidetty tyttö, Pelliina, koska hän osaa piirtää. Kirkko, työtoveruus ja kesä mullistavat kaikkien elämän.

Hersyväjuoninen tarina perustuu sekä tunnettuun että kuviteltuun historiaan ja kuvaa kiehtovasti keskiaikaisen kirkon maalaamista sekä kyläyhteisön silmäätekeviä ja rahvasta.
Paavo Virtanen ja tauti - Anneli Kanto ja Noora Katto - lukukirja lapsille

Maksutiedot tulevat antamaanne sähköpostiin.

20€ sis. postituksen

Tilaa Viisi Villiä Virtasta -sarjan uusin osa

Paavo Virtasta harmittaa: Vilmalla on laktoosi-intoleranssi, Kastehelmi on allerginen ja Sarilla on vaikeasti lausuttava tauti.

Paavolla ei ole mitään. Häntä ei hoivata eikä hänelle tarjota erikoisherkkuja. Mutta yhtenä päivänä Paavon kurkkuun alkaa sattua. 


Anni Swan -mitalilla palkitun kuvakirjasarjan 12. osassa pohditaan, millaista on olla kipeä. Kuten aina, Anneli Kanto tekee sen oivaltavasti, lämpimästi ja pieni pilke silmäkulmassa. Noora Katon räiskyvä ja hillitön kuvitus antaa tarinalle lisäpotkua

arabiankielinen Vilma Virtanen

Maksutiedot tulevat antamaanne sähköpostiin.

Arabiankielinen Vilma Virtanen uimakoulussa

20€ sis. postituksen

Tilaa arabiankielinen Vilma Virtanen uimakoulussa
Sain Egyptistä arabiankielistä kuvakirjaa Vilma Virtanen uimakoulussa. Oli sen verran mutkikas hankintaketju, että toista kertaa en aio sählätä tullin ja DHL:n kanssa.

Nyt on noin 40 kappaletta Vilmaa myynnissä hintaan 20 € postikuluineen (15 € kirja + 1.50 10 % alv + 3,50 € postikulut). Linkissä olevalla lomakkeella kirjaa voi tilata.